Γιανγκ: "Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες"

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram, ο Πάτρικ Γιανγκ περιέγραψε όσα έχει ζήσει όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα παρκέ.

Ο Πάτρικ Γιανγκ συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του και φροντίζει συχνά πυκνά να μας ενημερώνει για την εξέλιξή της. Με ένα συγκινητικό μήνυμά του στο instagram, ο άσος του Ολυμπιακού περιέγραψε την Τετάρτη (23/3) όσα ζει όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα παρκέ.

"Είναι ένας αγώνας και ένα τεστ για όσα έχεις βιώσει προηγουμένως στη ζωή σου. Ο κόσμος μιλά για τη σημασία να ζεις τη διαδικασία όταν δουλεύεις για τους στόχους και τα όνειρά σου. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό, όταν είσαι αναγκασμένος να μένεις απέξω από αυτό που αγαπάς. Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, παίκτης, φίλος, γιος, αδερφός, συμπαίκτης και συνολικά προσωπικότητα. Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες της ζωής, γιατί οι δυσκολίες μάς αναγκάζουν να βελτιωνόμαστε", έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!