Γιανγκ: "Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες"

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram, ο Πάτρικ Γιανγκ περιέγραψε όσα έχει ζήσει όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα παρκέ.

Ο Πάτρικ Γιανγκ συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του και φροντίζει συχνά πυκνά να μας ενημερώνει για την εξέλιξή της. Με ένα συγκινητικό μήνυμά του στο instagram, ο άσος του Ολυμπιακού περιέγραψε την Τετάρτη (23/3) όσα ζει όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα παρκέ.

"Είναι ένας αγώνας και ένα τεστ για όσα έχεις βιώσει προηγουμένως στη ζωή σου. Ο κόσμος μιλά για τη σημασία να ζεις τη διαδικασία όταν δουλεύεις για τους στόχους και τα όνειρά σου. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό, όταν είσαι αναγκασμένος να μένεις απέξω από αυτό που αγαπάς. Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, παίκτης, φίλος, γιος, αδερφός, συμπαίκτης και συνολικά προσωπικότητα. Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες της ζωής, γιατί οι δυσκολίες μάς αναγκάζουν να βελτιωνόμαστε", έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!