Η θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επίθεση στον Σωτήρη Γεωργίου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη τοποθέτηση καταδίκασε κάθε μορφή βίας, με αφορμή το περιστατικό του Γιώργου Μπόγρη με τον δημοσιογράφο του Contra.gr και του Sport24 Radio 103.3, Σωτήρη Γεωργίου.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο δημοσιογράφος του Contra.gr και του Sport24 Radio 103.3, Σωτήρη Γεωργίου, ξυλοκοπήθηκε από τον μπασκετμπολίστα τΟυ Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη.

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε με λεπτομέρειες το σκηνικό της επίθεσης τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebooκ, όπως και στον Sport24 Radio 103.3.

Λίγες ώρες αργότερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση, καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας, ενώ τόνισε πως το συμβάν βρίσκεται υπό εξέταση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Με αφορμή την  προσωπική διένεξη μεταξύ του αθλητή μας Γ. Μπόγρη και του δημοσιογράφου Σ. Γεωργίου, δηλώνουμε ότι η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την οιαδήποτε μορφή βίας.

Το εν λόγω συμβάν βρίσκεται υπό εξέταση,  σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες της ομάδας μας".

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.