Καταγγελίες Ολυμπιακού και απάντηση Γιαννακόπουλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρουσία του στους δύο πρώτους τελικούς, καθώς και για τις δηλώσεις του μετά τον τελευταίο τελικό κι εκείνος έδωσε την απάντησή του.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει καταγγείλει στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πρώτο και τον δεύτερο τελικό της Basket League καθώς και τις δηλώσεις του μετά τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό περί "διαιτητών - κομάντο".

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκαθαρίζουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έπρεπε να βρίσκεται στο ΣΕΦα και το ΟΑΚΑ, εξηγώντας πως η παρουσία του ήταν παράνομη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε θέλοντας να ρίξει τους τόνους και υποστήριξε ότι: "Όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σηκώνει τους τόνους... Έχουν τα εσωτερικά τους... Ούτε παρεξηγώ, ούτε κρατάω κακία. Η θετική διάθεσή μου απέναντί τους έχει φανεί καιρό και θα παραμείνει ίδια".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.