Μπουρούσης στο Contra.gr για Ολυμπιακό και ντόπινγκ

Στο περιθώριο της συνέντευξης του ιδίου και του Νίκου Ζήση στο Contra.gr ενόψει του Mundobasket της Ισπανίας, ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα καυτά ζητήματα του Ολυμπιακού και της υπόθεσης ντόπινγκ. Διαβάστε τις χαρακτηριστικές ατάκες του.

Ερωτηθείς για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση ντόπινγκ, ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε: "Αυτή η καραμέλα έχει κρατήσει πολύ καιρό. Ποτέ δεν πιάστηκα ντοπέ δεν έχω πάρει τίποτα τα λένε όλα τα χαρτιά μου, δεν ξέρω γιατί δεν τα βγάλανε. Από εκεί και πέρα δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Χίλιες φορές να με έπιαναν παρά αυτό που έγινε".

 

Όσον αφορά τη συμπεριφορά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο διεθνής σέντερ υποστήριξε:  "Δεν συμπεριφέρθηκα ποτέ άσχημα. Οι οργανωμένοι της θύρας 7 ξέρουν τι σχέση έχω. Πάντα έμπαινα μπροστινός για όλους και το πλήρωσα".

 

Διαβάστε ακόμη:

Η συζήτηση με τους Νίκο Ζήση και Γιάννη Μπουρούση στο Contra.gr

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.