Ο Σφαιρόπουλος μίλησε όπως δεν έχει το έχει ξανακάνει...

Η λέξη "ντρέπομαι" που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την εικόνα του Ολυμπιακού και η δυσκολία να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Μαγκωμένος και με τα χέρια σταυρωμένα στο τραπέζι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έψαχνε τα λόγια που θα εξηγήσουν την κακή εικόνα του Ολυμπιακού μετά το 41-19, με αποτέλεσμα ο αγώνας με την Κύμη να κριθεί στο τελευταίο σουτ. Χρησιμοποίησε μάλιστα λόγια σκληρά. Κουβέντες που δεν έχει ξεστομίσει άλλη φορά κατά τη θητεία του στον Πειραιά.

"Για την εικόνα μετά το 15' πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας για τον τρόπο που έπαιξε. Μίλησα στ' αποδυτήρια και είπα στους παίκτες ότι ο καθένας πρέπει ν' αναλάβει τις ευθύνες του", υποστήριξε.

Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" δεν έμεινε μονάχα εκεί. Μίλησε για τη γενικότερη απόδοση της ομάδας του.

"Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός. Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω απ' όλους. Κάτι φταίει, είναι και πνευματικό και αγωνιστικό. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος. Ψάχνω να βρω την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά", ολοκλήρωσε.