Πήγαν για τη ....στέψη οι Αγγελόπουλοι

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή μέσα στο σπίτι του Παναθηναϊκού και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν άφησαν μόνη την ομάδα τους.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Πράξη 4η στους φετινούς της Stoiximan.gr Basket League και όλοι πλέον περιμένουν την τέταρτη κόντρα στους στη σειρά των τελικών για να δούμε αν θα έχουμε στέψη (Ολυμπιακού) η αναβολή στέψης και πέμπτο και καθοριστικό ματς την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Εκείνος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή πιο κοντά στον τίτλο έχοντας το υπέρ του 2-1 στις νίκες αλλά και το πλεονέκτημα έδρας είναι ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν πάντως απόψε τη νίκη για να πανηγυρίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα έχουν μαζί τους οπαδούς τους μιας που απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών εδώ και χρόνια στους τελικούς του μπάσκετ όμως θα έχουν τη στήριξη των προέδρων τους, καθώς ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν (όπως και στον δεύτερο τελικό) να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας τους στο Μαρούσι.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!