ΣΟΚ: Δυο μήνες εκτός ο Χάκετ!

Σοκ στον Ολυμπιακό από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ντάνιελ Χάκετ.

Τρομερά άτυχος ο Ιταλός άσος του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος θα χρειαστεί να μείνει εκτός παρκέ για διάστημα δύο μηνών -τούλαχιστον-, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Ούνιξ το βράδυ της Παρασκευής. Αρχικά η απουσία του υπολογιζόταν για διάστημα ενός μήνα, όμως οι εκτιμήσεις δεν επιβεβαιώθηκαν.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει: "Ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε σε εκτεταμένο ακτινολογικό και ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο, το αποτέλεσμα του οποίου είναι ότι ο Ιταλός Γκαρντ υπέστη εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας υπολογίζεται κατ' ελάχιστο στους δυο μήνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

PHOTOS: Πονούσε αφόρητα ο Χάκετ
Οσκαρ ατυχίας ο Χάκετ!

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...