Στο Μέτσοβο ο πλήρης Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αρχίζει από την Κυριακή τη σκληρή δουλειά ενόψει της επόμενης, απαιτητικής σεζόν.

Για το Μέτσοβο αναχώρησε το πρωί της Κυριακής η αποστολή του Ολυμπιακού.

Στην πόλη της Ηπείρου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της επόμενης σεζόν και θα επιχειρήσουν να βάλουν τις βάσεις των νέων επιτυχιών.

Για το Μέτσοβο ταξίδεψαν οι: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντάνιελ Χάκετ, Ματ Λοτζέσκι, Κεμ Μπιρτς, Ερικ Γκριν, Πάτρικ Γιανγκ, Βασίλης Τολιόπουλος, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλης Μουράτος, Πάρης Μαραγκός, Γιάννης Αθηναίου και Παναγιώτης Γερονίκος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δηλαδή έχει με το καλημέρα όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, γεγονός που σαφώς διευκολύνει το έργο του.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.