Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δείτε αναλυτικά τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσουν οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Ολυμπιακός αρχίσει την προσεχή Τρίτη (16/08) την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αρχικά, οι παίκτες των "ερυθρόλευκων" θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις  και λίγες ημέρες αργότερα θα αναχωρήσουν για το Μέτσοβο.

Η ΚΑΕ γνωστοποίησε αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας, καθώς και τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρώτη των πρωταθλητών Ελλάδος άρχισε. Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν την προετοιμασία τους στις 16/08 με τις καθιερωμένες ιατρικές και λίγες ημέρες αργότερα θα αναχωρήσουν για το Μέτσοβο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου: 

16/8    ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

17/8    ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

28/8    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΣΟΒΟ

07/09    ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

07/09    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

11/09    ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ

15/09     ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ

18/09    ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

20/09    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

23/09-25/09  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "Crete Heraklion – 1st International Basketball"

26/09     ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

29/09    ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

01/10    ΦΙΛΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.