Κρυψίνους ο Πασκουάλ για τις μεταγραφές!

Πέταξε ένα "θα δούμε" και ξεμπέρδεψε ο Τσάβι Πασκουάλ ερωτηθείς για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού!

Απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τις επιλογές που έχει κάνει και τις επαφές που έχουν γίνει για μεταγραφή ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

"Θα δούμε", ήταν η λιτή απάντηση του Καταλανού προπονητή, ο οποίος εξήγησε πως "ποτέ δεν μιλάω για τέτοια θέματα στα Media πριν συμβεί κάτι οριστικό και επίσημο".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγώνα ο Πασκουάλ δήλωσε ότι "θα ήταν σίγουρα ένα δύσκολο και σκληρό ματς. Δουλέψαμε όμως αρκετά και ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά σήμερα πήραμε μια σημαντική νίκη.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με την ACB. Αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ είναι ότι όλες οι ομάδες παίζουν πιο σκληρά στην άμυνα. Χρησιμοποιούν περισσότερο τα χέρια τους σε σχέση με την Ισπανία. Όλες οι ομάδες, ακόμη και οι μικρές παλεύουν για τη νίκη και μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Αν κάποια μεγάλη ομάδα ξεκινήσει χωρίς συγκέντρωση απέναντι σε μικρότερες, όλα μπορούν να συμβούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λείπει ο Γκιστ; Υπάρχει ο Σίνγκλετον...

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!