Μπουρούσης: "Εμείς είμαστε ενωμένοι..."

Κόντρα σε όσους θεωρούν ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχουν εσωτερικά ζητήματα τάχθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, κάνοντας για λόγο για συνοχή του συνόλου και αδιάκοπη ομαδική προσπάθεια.

Ο Γιάννης Μπουρούσης άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τα όσα συνέβησαν μετά τον ευρωαποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε. Αν και ρωτήθηκε για τον Σπανούλη, ο Έλληνας σέντερ ήθελε να πει... τα δικά του και στην κάμερα της NOVA σχολίασε: "Δεν έχω μιλήσει για επτά μήνες τώρα. Ξέρετε ότι είναι δύσκολα μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο εμείς είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για την ομάδα".

Επί του αγωνιστικού υποστήριξε ότι "ο Ολυμπιακός κυνήγησε μέχρι τέλους το ματς", ενώ για το τρίτο τελικό ανέφερε πως "θα κριθεί ξανά στις λεπτομέρειες, δεν πρέπει ας πούμε να δεχθούμε τέσσερα σερί καλάθια από το λόου ποστ".

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.