Ο Πασκουάλ είδε Παναθηναϊκό!

Στο παρκέ δεν ήταν, ήταν όμως στα επίσημα του ΟΑΚΑ ο Τσάβι Πασκουάλ αρχίζοντας δουλειά για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό.

Προτού αναλάβει τα ηνία ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε μια πρώτη γεύση του νέου Παναθηναϊκού. Ο Καταλανός κόουτς, ο οποίος είναι από το Σάββατο στην Αθήνα, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και παρέα με τον άμεσο συνεργάτη του Ίνιγκο Θορθάνο παρακολούθησαν από το κοντά το ματς με τον Κόροιβο.

Ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού" και ο άνθρωπος που θα βρίσκεται... εκ δεξιών του αντάλλασσαν απόψεις και... κρατούσαν σημειώσεις για τη δουλειά που θα πρέπει να γίνει από τη Δευτέρα για να πετύχουν τους στόχους τους.

ΔΕΙΤΕ PHOTOS:

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.