Ο Ραντούλιτσα διακαής πόθος, έρχεται Αθήνα ο Τζόρτζεβιτς

O Σάσα Τζόρτζεβιτς έρχεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα και στις αποσκευές του κουβαλά τη μεταγραφική λίστα που θα παραδώσει στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Πρώτος στόχος και διακαής πόθος του Σέρβου κόουτς είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Ραντούλιτσα διακαής πόθος, έρχεται Αθήνα ο Τζόρτζεβιτς

Λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει μέσα στο καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα μπορέσει να περάσει πολλές ημέρες στην Ελλάδα πριν από τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα αφιχθεί στη χώρα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα παραμείνει σ' αυτήν για ένα 24ώρο έτσι ώστε να έχει τις πρώτες κατ' ιδίαν επαφές με τους νέους συνεργάτες και εργοδότες του.

Πιθανότατα, ο Σάλε θα συνοδεύεται μ' έναν εκ των άμεσων συνεργατών του, τον Μίλαν Μίνιτς ο οποίος θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο και θα είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας με τον προπονητή.

Εννοείται ότι ο Τζόρτζεβιτς θα φέρει μαζί του λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αφού η ανάγκη του Παναθηναϊκού για ενίσχυση είναι δεδομένη. Ο κόουτς έχει ήδη καταστρώσει τα πρώτα πλάνα του στο μυαλό του αλλά δεν επιτρέπει την παραμικρή διαρροή προς τα έξω έτσι ώστε να διαφυλάξει τη δυνατότητα του αιφνιδιασμού.

Οπως και να έχει όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος στόχος και διακαής πόθος του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. O 27χρονος Σέρβος σέντερ δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το σύντομο πέρασμά του από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο Ραντούλιτσα συνεργάστηκε άψογα με τον Τζόρτζεβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας στο οποίο η Σερβία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έφτασε μέχρι τον τελικό. Ο παίκτης πάντως, έστω και αν αποτελεί πρώτο στόχο, δείχνει να είναι διστακτικός ως προς την προοπτική του Παναθηναϊκού λόγω της ρευστής κατάστασης στα οικονομικά της χώρας.

Διαβάστε ακόμη

Μαυροκεφαλίδης: "Μιλάω με τον Πλάθα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK