Ο σκύλος και η ξανθιά που... έκοψε την ανάσα στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο εκτός από την απόδοση των παικτών εντός παρκέ, υπήρχε ένα σκύλος που τράβηξε τα βλέμματα, αλλά και μια ξαθιά καλλονή που έκοψε την ανάσα.

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στα Τρίκαλα κι έτσι το μάτι μας άρχισε να... πέφτει στα γύρω γύρω που συνέβαιναν εκτός παρκέ.

Αναμφίβολα το λαμπραντόρ που βρισκόταν στο γήπεδο (πιθανότατα είναι ο Μάριος, ο σκύλος του Νίκου Παππά του Παναθηναϊκού) κέντρισε το ενδιαφέρον, καθώς ήταν πανέμορφο και στηνόταν εντυπωσιακά στα φλας των φωτογράφων.

Παράλληλα όμως υπήρχε και μια ξανθιά καλλονή δίπλα του που... αυτή κι αν τράβηξε τα βλέμματα. Ο λόγος δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση....

 

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.