Τελικοί 2015: Χωρίς Μπατίστα ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο τελικό

Ο Εστέμπαν Μπατίστα θα χάσει, όπως όλα δείχνουν, και το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, αφού έμεινε εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Οι λιγοστές ελπίδες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να προλάβει ο Εστέμπαν Μπατίστα το δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό μηδενίστηκαν. Ο Ουρουγουανός σέντερ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και την Τρίτη έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να τίθεται ουσιαστικά εκτός πλάνων του Παναθηναϊκού.

Τούτο σημαίνει πως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Αντώνης Φώτσης θα σηκώσουν ως επί το πλείστον την ευθύνη της υπεράσπισης της ρακέτας του "τριφυλλιού". Εκτός κι αν ο Ρέιμαρ Μόργκαν μπει στο κλίμα των τελικών και δώσει τις βοήθειες που δεν μπόρεσε στην πρώτη μάχη των δύο στο ΣΕΦ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εισιτήρια, η προπώληση θα συνεχιστεί την Τετάρτη (10:00-16:30) από τη Θύρα 10 της Λεωφόρου, ενώ από τις 16:30 και μέχρι το τζάμπολ θα υπάρχει εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!