"Παίζει" δυνατά για την ΠΑΕ ο Μπαλτάκος!

Μετά την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο γνωστός δικηγόρος και επί σειρά ετών παράγοντας του τμήματος μπάσκετ, Τάκης Μπαλτάκος, είναι μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ για την επόμενη ημέρα των διοικητικών αλλαγών.

Υψηλόβαθμα στελέχη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού έχουν ήδη προτείνει το όνομά του Τάκη Μπαλτάκου στον Γιάννη Αλαφούζο αναλύοντάς του τα δεδομένα και το που μπορεί να βοηθήσει στην επόμενη ημέρα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απευθείας επαφή Αλαφούζου-Μπαλτάκου.

Δεν αποκλείεται πάντως μέσα στα επόμενα 24ωρα να πραγματοποιηθεί ραντεβού των δύο πλευρών, να τα βάλουν κάτω και να δουν σε τι πλαίσιο θα μπορούσε αν προκύψει συνεργασία (ποιος θα είναι ο ρόλος, ο τίτλος και οι αρμοδιότητές του).

Κι όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες μετά το "διαζύγιο" του Μπαλτάκου με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν αιφνιδίασε το "διαζύγιο" Γιαννακόπουλου-Μπαλτάκου

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.