Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε το φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού o φάκελος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία και εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Basket League.

Η ΕΕΑ εξέτασε την υπόθεση την 1η Οκτωβρίου και απεφάνθη υπέρ της χορήγησης άδειας στο "τριφύλλι".

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου οι "πράσινοι" είχαν κερδίσει στο Διοικητικό Εφετείο την προσφυγή που αφορούσε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής για την ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο. Είχαν δηλαδή εξασφαλίσει χρόνο και το δικαίωμα η ομάδα να συμμετάσχει χωρίς πρόβλημα σε όλες τις διοργανώσεις. Τουλάχιστον μέχρι η υπόθεση να εξεταστεί κατ' ουσίαν.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!