Ρίβερς: "Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό"

"Διψασμένος" για τίτλους με τον Παναθηναϊκό είναι ο νέος παίκτης του "τριφυλλιού", Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος δήλωσε περήφανος που ανήκει στην "πράσινη" οικογένεια.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Κέι Σι Ρίβερς πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος του "τριφυλλιού", τονίζοντας πως βασικός στόχος του ίδιου αλλά και της ομάδας είναι οι τίτλοι.

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο. Ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης. Θεωρώ ότι για εμένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Θέλω τίτλους και το ίδιο θέλει και η ομάδα. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τους στόχους μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε ψηλά".

Όσο για τον κόσμου του Παναθηναϊκού είπε: "Ξέρω πολύ καλά τι κάνει για την ομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πολύ καλά με πόσο πάθος και τρέλα υποστηρίζει την ομάδα. ήδη αρκετούς από τους φίλους της ομάδας μου έχουν στείλει μηνύματα στο internet και με καλωσορίζουν στον Παναθηναϊκό. Έχω παίξει αντίπαλος και ξέρω τι σημαίνει ΟΑΚΑ. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα λόγια υποστήριξης από την πρώτη στιγμή και με τη σειρά μου να τους πω πως αν είμαστε "1" και στα εύκολα και στα δύσκολα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε θα τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η εξαιρετική κίνηση του Παναθηναϊκού με Ρίβερς
Ανακοίνωσε Ρίβερς ο Παναθηναϊκός

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.