Τελικοί 2015: Καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι προχώρησε σε καταγγελία για όσα, υποστηρίζει, πως συνέβησαν στο ΣΕΦ κατά τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό και δεν αναφέρθηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Τη δυσαρέσκειά της για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" έκαναν λόγο για επεισόδια που έλαβαν χώρα στη διάρκεια του αγώνα και τα οποία δεν κατεγράφησαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα, προχωρώντας σε σχετική καταγγελία προς τους αρμόδιους φορείς.

Το κείμενο της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε καταγγελία προς κάθε αρμόδιο φορέα σχετικά με επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή στο ΣΕΦ και δεν καταγράφηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα, καθώς επίσης και για τα δημοσιεύματα στον Τύπο περί «δολοφονικής επίθεσης» σε βάρος του Εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» μέσα στο χώρο του σταδίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης".

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.