Τέλος ο Μπαλτάκος από αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λόγω... Μπαλτάκου

Σε παραίτηση οδηγήθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος από τη θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε τον λόγο.

Η ανάληψη των "ηνίων" του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό από τον Δημήτρη Μπαλτάκο, οδήγησε τον πατέρα του, Τάκη Μπαλτάκο, σε παραίτηση από τη θέση του αντιπροέδρου και από το ΔΣ της ΚΑΕ.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την εξέλιξη, ωστόσο επεσήμανε ότι παραμένει νομικός σύμβουλος των "πρασίνων".

Η ανακοίνωση

"H ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συγχαίρει τον κύριο Δημήτρη Μπαλτάκο για την εκλογή του ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο.  O κύριος Δημήτρης Μπαλτάκος είναι γνωστός για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα και τους αγώνες που έχει δώσει για τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την αποχώρηση του κυρίου Παναγιώτη  Μπαλτάκου από τη θέση του αντιπροέδρου και από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και την  παραμονή του με την  ιδιότητα του  νομικού συμβούλου, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων. Οι δύο διοικήσεις θα συνεχίσουν την άψογη έως τώρα  και  ανεξάρτητη συνεργασία τους  υπό την σκέπη της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. ποικιλοτρόπως, όπως έκανε πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιος Μπαλτάκου αντί Μιχαλαριά στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.