Χτυπήθηκε ο βοηθός του Πασκουάλ

Ένταση στο φινάλε του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ, τραυματισμό του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου καταγγέλλουν οι "πράσινοι". Δείτε το VIDEO και τη PHOTO που μοίρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Είχε και... τρίτο ημίχρονο ο αγώνας στο ΣΕΦ, αφού σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού η αποχώρηση για τ' αποδυτήρια έγινε εν μέσω κλίματος τρομοκρατίας.

Οι "πράσινοι" μάλιστα ενημέρωσαν για τον τραυματισμό του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου, συνεργάτη του Τσάβι Πασκουάλ, από φωτοβολίδα που έπεσε στη φυσούνα κατά τη στιγμή της εισόδου στ' αποδυτήρια. Όπως έγινε γνωστό πάντως είναι καλά στην υγεία του.

Στελέχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός έσπευσαν στ' αποδυτήρια των "πρασίνων" για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να ενημερωθούν για την κατάσταση. Από τους Πειραιώτες έλεγαν πάντως πως δεν πρόκειται για φωτοβολίδα, αλλά για καπνογόνο που κύλησε προς τη φυσούνα, αλλά όχι μέσα.

*Τη φωτογραφία του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου και VIDEO μοίρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!