Η σκέψη στον Σαββίδη

Στον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος της Basket league, έχουν κατά νου το θέμα του Ιβάν Σαββίδη και το κατά πόσο θα μπορεί να αυξηθεί το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Η σκέψη στον Σαββίδη

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ "έκλεισε" θετικά αφού κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και στον "Δικέφαλο" στο εξής θα ασχοληθούν με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Απαραίτητη παράμετρος γι' αυτό είναι το κατά πόσο μπορεί να αυξηθεί το μπάτζετ για την νέα σεζόν και έτσι το μυαλό είναι στον Ιβάν Σαββίδη. Το ενδεχόμενο να "μπει" στην ΚΑΕ ο τελευταίος, το έχουμε αποκαλύψει από πάρα πολύ παλιά και στον ΠΑΟΚ... περιμένουν.

Ακόμη κι αν τελικά αυτό το ενδεχόμενο δεν προχωρήσει (να μπει στην ΚΑΕ δηλαδή ο Σαββίδης αν και κάποιοι εξωδιοικητικοί το θεωρούν σίγουρο), στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου την προοπτική να μεγαλώσει κι άλλο η οικονομική βοήθεια του ομογενή επιχειρηματία προς την ΚΑΕ. Όλα αυτά θα παίξουν ρόλο στο τι θα γίνει με τις ανανεώσεις και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Το ζήτημα των ανανεώσεων

Στο θέμα των ανανεώσεων και κυρίως των Αμερικανών, στον ΠΑΟΚ έχουν ως προτεραιότητα να βρεθεί τρόπος για να παραμείνει ο Κέβιν Λάνγκφορντ ο οποίος όμως είναι λογικό να σκέφτεται να εξαργυρώσει την καλή σεζόν που έχει κάνει.

Στον Τζέικ Οντουμ, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, του έχει μεταφερθεί από τον ΠΑΟΚ πως θέλουν να μείνει στον "Δικέφαλο" και γι΄αυτόν υπάρχει η εκτίμηση πως το θέμα λογικά θα "κλείσει" θετικά ενώ στην ομάδα υπάρχει καλή άποψη για τον Τζέι Αρ Μπρέμερ αλλά εκτιμάται πως θα βρει υψηλό συμβόλαιο στην Τουρκία.

Ο Μαρκ Κάρτερ εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει για άλλη ομάδα αλλά στον "Δικέφαλο" δεν θα τα βάψουν... μαύρα γιατί περίμεναν κάτι παραπάνω από τον Αμερικανό (τον θεωρούν πάντως καλό παίκτη) ενώ δεν φαίνεται να "καίγονται" για τον Τζούλιαν Βον.

Στο μυαλό διάφορες περιπτώσεις παικτών

Από εκεί και πέρα στους "ασπρόμαυρους" έχουν κάνει μια προεργασία για παίκτες που θα μπορούσαν να ντυθούν στα ασπρόμαυρα. Εχουν περάσει από το μυαλό κάποιες περιπτώσεις που είναι πιο προσιτές οικονομικά και άλλες... πιο ακριβές (αν αυξηθεί πολύ το μπάτζετ μέσω του Σαββίδη).

Οσον αφορά τους "κοντούς", μεταξύ άλλων θα μπορούσε να απασχολήσει ο Ζάρας (η πλευρά του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του είχαν συνεννοηθεί να μιλήσουν μετά το τέλος των πλέι οφ όσον αφορά το τι μπορεί να γίνει με τον Ελληνα γκαρντ, για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες), ο Τσάμης, ο Βασιλειάδης (είναι θετικός για τον ΠΑΟΚ εφόσον του γίνει μια ικανοποιητική πρόταση, αν και υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της Ισπανίας) και ο Ριντ (αναλόγως τι θα γίνει με τον Αρη).

Για τους ψηλούς μεταξύ άλλων θα μπορούσε να απασχολήσει ο Μαυροειδής, ο Γιούιν, ο Γλυνιαδάκης (είναι αρκετά ακριβός) και ο Νέιμικ (αναλόγως τι θα γίνει με τον Αρη). Σε κάθε περίπτωση πάντως όλα θα κριθούν από το κατά πόσο μπορεί να αυξηθεί το μπάτζετ μέσω του Σαββίδη. Και αυτό στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να το ξέρουν άμεσα για να κάνουν τον σχεδιασμό τους για την νέα σεζόν.

Περί Μαρκόπουλου

Στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Αυτό που προκύπτει από τις τάξεις του "Δικεφάλου" είναι πως θα είναι αρνητικοί σε πιθανή πρόταση των "πρασίνων" για τον Έλληνα κόουτς ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Εκτιμάται πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα, εκτός κι αν ο Μαρκόπουλος θελήσει τόσο πολύ να αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο" βλέποντας ως μεγάλη προοπτική στην καριέρα του τους "πράσινους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK