Ο Μαρκόπουλος, η άμυνα και ο σέντερ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, την στιγμή που στον "Δικέφαλο" σύντομα περιμένουν να "τελειώσει" το θέμα της απόκτησης ενός σέντερ.

Η άμυνα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κομμάτι για τον Σούλη Μαρκόπουλο και αυτό ο ίδιος φροντίζει να το μεταδίδει στους παίκτες του. Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως από τον τεχνικό του "Δικεφάλου" δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα (της άμυνας δηλαδή), εκτός φυσικά από την όποια δουλειά γίνεται στο επιθετικό κομμάτι.

Στο πρόσφατο τουρνουά της Μπρατισλάβας (Royal Cup 2015) να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μέσο όρο 79,6 πόντους στα ματς κόντρα σε Ιντερ Μπρατισλάβας, Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ και  Ζλάτορογκ Λάσκο, την στιγμή που στο τουρνουά που συμμετείχε στην Σερβία (Mega Leks Cup) είχε δεχτεί μέσο όρο 64 πόντους κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Τράμπζονσπορ.

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ περιμένουν άμεσα να "τελειώσει" το θέμα της απόκτησης ενός σέντερ, το οποίο είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος στον "Δικέφαλο". Την Κυριακή οι παίκτες θα ξεκουραστούν και την Δευτέρα θα "μπουν" ξανά στις -δυνατές- προπονήσεις.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.