Ο ΠΑΟΚ ζήτησε διευκρινήσεις για τον Ντίλαρντ

Έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ απέστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ζητώντας να μάθει αν ο Κέβιν Ντίλαρντ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Κέβιν Ντίλαρντ είχε τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή με την προβλεπόμενη ποινή για χρήση ινδικής κάνναβης και στον ΠΑΟΚ περιμένουν να μάθουν αν θα παίξει στο ματς με τον Απόλλωνα. Μάλιστα η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ απέστειλε έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ ζητώντας διευκρινίσεις για την περίπτωσή του. Είναι δεδομένο πως η παρουσία του θ' αλλάξει το πλάνο του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο κόουτς του "Δικεφάλου" ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού των Πατρινών, επισημαίνοντας τα λάθη που είχαν κοστίσει την ήττα στον πρώτο γύρο.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει το γήπεδό του στον Απόλλωνα για προπόνηση, όπως είχε συμβεί εκ μέρους των Πατρινών στο παιχνίδι της Πάτρας.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.