Πρέλεβιτς: "Οικονομικό όφελος στο Champions League"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την απόφαση του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στο Champions League ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη να "δυναμώσει" ο "Δικέφαλος"

Το παρών στην επίσημη παρουσίαση που έγινε τη Δευτέρα (21/03) στο Παρίσι αναφορικά με το Champions League της σεζόν 2016-17 έδωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς που εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ (σ.σ. θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΚΑΕ υπέγραψε την συμμετοχή του "Δικεφάλου" στην συγκεκριμένη διοργάνωση).

Μετά το τέλος της παρουσίασης της νέας διοργάνωσης, ο Πρέλεβιτς δήλωσε: "H προσέγγιση της FIBA έγινε με πολύ σωστό τρόπο. Παίζουν πρωταρχικό ρόλο τα αθλητικά κριτήρια για την συμμετοχή μίας ομάδας, θα υπάρχουν αρκετές ομάδες που ήταν στο Eurocup και από το οποίο δεν είχαν κανένα οικονομικό όφελος.

Τώρα όμως θα υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και μία προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη της διοργάνωσης κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα αθλητικά κριτήρια για την συμμετοχή μας ομάδας καθιστούν ακόμη πιο σημαντική την πορεία του ΠΑΟΚ ως την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Υπάρχει κίνητρο και μάλιστα μεγάλο και καθώς η νέα διοργάνωση θα είναι απαιτητική από την πρώτη σεζόν, θα πρέπει να δούμε πώς η δική μας ομάδα θα δυναμώσει για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θα έχει μπροστά της από εδώ και πέρα".