Σχορτσανίτης και Βασιλειάδης ετοιμάζονται για Απόλλωνα

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης και λογικά θα παίξει απέναντι στον Απόλλωνα. Κάτι ανάλογο ισχύει με τον Κώστα Βασιλειάδη.

Μετά από τρεις μέρες οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, αλλά δεν έδωσαν όλοι το "παρών", καθώς οι Τέπιτς, Μάρκοβιτς και Ντούβνιακ θα γυρίσουν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Χάτσερ την Παρασκευή.

Σχετικά με την κατάσταση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και το διάστρεμμα στην ποδοκνημική, την Τετάρτη έβγαλε σημαντικό μέρος της προπόνησης και η προοπτική είναι, αφού ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, να αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα.

Αντίστοιχα ισχύει για τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος ακολουθεί και θα συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες έως το τέλος της εβδομάδας. Ο τελευταίος έχει ενοχλήσεις στο πέλμα.

Στο μεταξύ ο Σούλης Μαρκόπουλος που είχε γενέθλια την Τρίτη, δέχτηκε ευχές και κέρασε γλυκά.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.