Βγήκε το δελτίο του Κλάντον

Την Πέμπτη εκδόθηκε το δελτίο του Κιθ Κλάντον και ο τελευταίος κόντρα στο Λαύριο θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Κανονικά μπορεί να υπολογίζει τον Κιθ Κλάντον ο Σούλης Μαρκόπουλος για το εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο. Το δελτίο του Αμερικανού εκδόθηκε την Πέμπτη (ο Κλάντον πέρασε σήμερα από τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα) και έτσι ο τελευταίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς του Σαββάτου, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Ο Κλάντον έχει την αποστολή να δείξει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο από την Α2 του Ισραήλ στην οποία αγωνιζόταν φέτος. Σίγουρα οι απαιτήσεις της πρώην του ομάδας, της Χαποέλ Μπερ Σεβά είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του "Δικεφάλου". Ο ίδιος δήλωσε την Τετάρτη πως μπορεί να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό θα πρέπει να φανεί στο παρκέ.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.