Έγινε δεκτή από τον ΕΣΑΚΕ και η δεύτερη πρόταση του Παναθηναϊκού

Με συντριπτική πλειοψηφία ψηφίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και η δεύτερη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον πειθαρχικό κώδικα.

Μετά την αλλαγή του κανονισμού που αφορά στον αριθμό των Αμερικανών στην Α1 έπειτα από πρόταση του Παναθηναϊκού, το "τριφύλλι" θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένο για έναν ακόμη λόγο.

Το διοικητικό συμβούλιο του  ΕΣΑΚΕ συζήτησε τις προτάσεις που έκαναν οι "πράσινοι" για τον πειθαρχικό κώδικα και συγκεκριμένα για το θέμα της ετήσιας παραγραφής ποινών του πειθαρχικού κώδικα για φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή οποιαδήποτε ποινή να μην μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν. Επίσης, η συνέκτιση ποινών, όπως και η αποσύνδεση ποινών για άτομα που δεν έχουν διοικητική ή ιδιοκτησιακή σχέση με κάποια ομάδα. Ακόμα συζητήθηκε η δυνατότητα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για ποινές που επιβλήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 12-1, ενώ δεν χρειάστηκε να ψηφίσει η ΚΑΕ Άρης. Υπέρ των προτάσεων του "τριφυλλιού" ψήφισαν οι περισσότερες ομάδες και κατά μόνο ο Ολυμπιακός ο οποίος επέμενε να προστεθούν οι ποινές του Δημήτρη Γιαννάκοπουλου, παρότι εδώ και πολύ καιρό έχει δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Υπερψηφίστηκε η πρόταση για 6 Αμερικανούς στην Α1

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!