Με Καστρίτη τα Τρίκαλα στον πάγκο

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Προπονητής των Τρικάλων είναι κι επίσημα ο Γιάννης Καστρίτης. Ο νεαρός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο με τη θεσσαλική ομάδα, συνεχίζοντας στην Basket League ύστερα απ' την περυσινή σεζόν που βρέθηκε στο τιμόνι του Αρκαδικού.

Μπορεί η ομάδα της Τρίπολης να υποβιβάστηκε την τελευταία αγωνιστική, αλλά ο Καστρίτης παρουσίασε εξαιρετικό έργο, το οποίο και εκτιμήθηκε απ' τη διοίκηση των Τρικάλων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη.

Ο 34χρονος προπονητής από το 2012 ήταν πρώτος προπονητής στον Αρκαδικό και το 2015 τον οδήγησε στην Α1. Την περσινή σεζόν ήταν ο νεότερος προπονητής στην Basket League στο τιμόνι της ομάδας της Τρίπολης στην παρθενική της συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιάννης Καστρίτης εργάστηκε ως βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου στην Α1 στην Ολυμπιάδα Πατρών αλλά και ως πρώτος προπονητής στην Απολλωνιάδα (2008-2009) για να ενταχτεί στην συνέχεια στην ομάδα του Αρκαδικού αρχικά ως μέλος του προπονητικού τιμ και μετά ως πρώτος προπονητής.

Ως παίκτης αγωνίστηκε στον ΓΣ Αρκαδίας, τον Αρκαδικό και την Παναχαϊκή.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.