Οικονόμου: "Ήρθα για να κάνω πρωταθλητισμό"

Μία ομάδα σκληρή που θα μάχεται σε κάθε παιχνίδι υποσχέθηκε ο Νίκος Οικονόμου, κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση των Ικάρων Σερρών.

Οικονόμου: "Ήρθα για να κάνω πρωταθλητισμό"

Ο εκκολαπτόμενος προπονητής αποκάλυψε, εξάλλου, το παλαιότερο φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο δεν έγινε πραγματικότητα προκειμένου να κλείσει την μπασκετική του καριέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Νίκου Οικονόμου:

"Όταν ήμουν παίκτης δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο δύσκολο ήταν να είσαι προπονητής. Είμαι πολύ συγκινημένος και είναι τεράστια τιμή για μένα που ήρθα σε μια ομάδα που είναι πάντοτε θέμα συζήτησης στα μπασκετικά στέκια της Αθήνας. Είμαι ένας άνθρωπος που δούλεψα πάρα πολύ, στερήθηκα πολλά για να πετύχω και πέτυχα πολλά. Η καταγωγή μου είναι από τις Σέρρες, κατάγομαι από εδώ, γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου και θέλω να πετύχω.

Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια, πάντα μιλούσε η δουλειά μου στο γήπεδο αλλά θέλω να χαίρεστε μ΄αυτό που βλέπετε. Έχω αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης αλλά είμαι περήφανος που είμαι εδώ και θέλω το ίδιο να αισθάνονται όσοι αγωνίζονται. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια από τα διαρκείας και από το δήμο γιατί αυτή η ομάδα είναι σήμα κατατεθέν της πόλης.

Ήρθα για να κάνω πρωταθλητισμό και το "εγώ" πρέπει να είναι "κάτω" για να μπορεί κάποιος να δουλέψει μαζί μου. Ξεκινάμε την προετοιμασία στις 19 Αυγούστου και θέλουμε να ετοιμάσουμε κάτι για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι και σας υπόσχομαι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK