Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος, αποχώρησε στο "Αλεξάνδρειο"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος με την κατάσταση στο "Αλεξάνδρειο", μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα ελλειπή μέτρα του Άρη, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο!

"Ο Παναθηναϊκός δεν ζητάει τίποτα. Θα έπρεπε να είναι αυτονόηττα. Είχε ζητήσει έναν τελικό γιορτή, έχουμε πράξει όλες τις απαρταίτηρτες ενέργειες.

Η Αστυνομία δεν έχει κάνει αυτό που έπρεπε, ακόμη και τώρα δεν εκκενώνουν τις θύρες που δεν έπρεπε. Κάναμε παρέμβαση επενδύουμε όλοι στο μπάσκετ, όλα τα εισιτήρια διατέθηκαν σε κατόχους διαρκείας, είναι προσκλήσεις της ΕΟΚ, δεν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να πάρει μέρος παρωδία.

Τους ενδιαφέρουν μόνο το κομμάτι Άρης. Δεν πρόκειται να γίνει αγώνας αν δεν συμμορφωθούν όλοι. Έχω φέρει την οικογένειά μου που την άφησα στο ξενοδοχείο γιατί ν η Αστυνομία θέλει να γίνει αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες. Ας πάρει τις ευθύνες", τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κάμερα της NOVA, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο!

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.