Έπεσαν... καρεκλιές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Αστυνομίας!

Σοβαρά επεισόδια είχαμε σε κεντρικό πεζόδρομο του Ηρακλείο ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Αστυνομίας, λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Υλικές ζημιές έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής.

Δυο περίπου ώρες πριν το τζάμπολ του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα "Δυο Αοράκια", οπαδοί της Ένωσης είχαν... ραντεβού σε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου και συγκεκριμένα τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου.

Αμέσως επικράτησε πανικός με τους χούλιγκαν να πετούν αντικείμενα και να προκαλούν υλικές ζημιές στα μαγαζιά. Μάλιστα κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, αφού είχαμε... καρεκλοπόλεμο!

Η ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας βοήθησε να εκτονωθεί η κατάσταση και να τεθεί υπό έλεγχο. Έξω από το γήπεδο πάντως δεν συμβαίνει το παραμικρό! Μέχρι στιγμής τουλάχιστον...

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.