Έπεσαν... καρεκλιές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Αστυνομίας!

Σοβαρά επεισόδια είχαμε σε κεντρικό πεζόδρομο του Ηρακλείο ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Αστυνομίας, λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Υλικές ζημιές έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής.

Δυο περίπου ώρες πριν το τζάμπολ του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα "Δυο Αοράκια", οπαδοί της Ένωσης είχαν... ραντεβού σε κεντρική πλατεία του Ηρακλείου και συγκεκριμένα τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου.

Αμέσως επικράτησε πανικός με τους χούλιγκαν να πετούν αντικείμενα και να προκαλούν υλικές ζημιές στα μαγαζιά. Μάλιστα κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, αφού είχαμε... καρεκλοπόλεμο!

Η ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας βοήθησε να εκτονωθεί η κατάσταση και να τεθεί υπό έλεγχο. Έξω από το γήπεδο πάντως δεν συμβαίνει το παραμικρό! Μέχρι στιγμής τουλάχιστον...

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!