Τα εισιτήρια για Άρη και Παναθηναϊκό στον τελικό

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου με την παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΚ, της αστυνομίας, και των δύο φιναλίστ. Διαβάστε πόσα εισιτήρια θα πάρουν Άρης και Παναθηναϊκός.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΠΛΕΙ ΟΦ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΠΛΕΙ ΟΦ MOTIONTEAM

Μία εβδομάδα αφότου συναποφάσισαν για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Άρης και Παναθηναϊκός έκατσαν στο ίδιο τραπέζι μαζί με τους εκπροσώπους της ΕΟΚ και της αστυνομίας, με βασικό αντικείμενο συζήτησης τον αριθμό των φιλάθλων που θα έχει μαζί της η κάθε ομάδα στις εξέδρες του Αλεξάνδρειου την επόμενη Κυριακή (18/2).

Κατόπιν συμφωνίας θα διατεθούν από 1.100 εισιτήρια τόσο στον Άρη όσο και στον Παναθηναϊκό ενώ μέχρι 800 άτομα θα έχουν την δυνατότητα να δώσουν το "παρών" μέσω προσκλήσεων από την ΕΟΚ. Συνολικά, θα βρεθούν μάξιμουμ 3.000 θεατές, σε ένα γήπεδο πάντως που η χωρητικότητά του είναι 6.000 άτομα.

Τα εισιτήρια που θα δοθούν θα είναι ονομαστικά κάτι που σημαίνει πως για να μπει κάποιος στο γήπεδο αυτό θα γίνεται μόνο με επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ενώ φυσικά θα υπάρξουν και ζώνες ασφαλείας μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο "Αλεξάνδρειο" ο τελικός Κυπέλλου!
Γι' αυτό επέλεξαν το "Αλεξάνδρειο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK