Αποσύρεται ο Ιωνικός Λ., αλλάζουν οι κατηγορίες

Η απόφαση του Ιωνικού Λαμίας να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε αλλαγές σε όλες τις κατηγορίες του μπάσκετ.
Ο σύλλογος της Φθιώτιδας διεκδίκησε την άνοδο του στην Α1, αλλά μετά τη συγχώνευση του Πανοράματος με την Καβάλα τα όνειρα του έλαβαν τέλος. Η αντίδραση τους μπορεί να κριθεί ακραία, αφού αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2, μένοντας εκτός για την εφετινή χρονιά.

Ο Κεραυνός Αιγίου ενδέχεται να είναι ο «κερδισμένος» της υπόθεσης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΟΚ:

Έπειτα από απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ:

-η ομάδα Ανδρών του σωματείου ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑέχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος Βορρά) για την αγωνιστική περίοδο 2008/09, στη θέση της ομάδας του σωματείου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ, που με την ίδια απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ ανέρχεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

-η ομάδα Ανδρών του σωματείου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2008/09, στη θέση της ομάδας του σωματείου ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ, που με την ίδια απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ ανέρχεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

-η ομάδα Ανδρών του σωματείου ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2008/09, στη θέση της ομάδας του σωματείου ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, το οποίο δεν δήλωσε, ως είχε υποχρέωση, συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτό.

Η δήλωση συμμετοχής των σωματείων θα πρέπει να κατατεθεί στην ΕΟΚ μέχρι την 14:00 της 9/9/2008.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!