Μίσσας: "Πάντα μετράει το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟ"

Μετά το 102-29 ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας τόνισε ότι πάντα στα ματς με τον Παναθηναϊκό σημασία έχει το αποτέλεσμα ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Ηδη από τη στιγμή που έγινε γνωστό το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών τα σχόλια για το αν έπρεπε οι "ερυθρόλευκες" να κατεβάσουν ή όχι ρυθμό έδιναν και έπαιρναν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας με τη σειρά του προκάλεσε ακόμη περισσότερα σχόλια με την τοποθέτησή του μετά το ματς.

Αναλυτικά τόνισε: "Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό δεν κοιτάς την διαφορετικότητα των συνόλων αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πάντα ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και το ξέρουμε αυτό. Εμείς κοιτάξαμε από την αρχή του παιχνιδιού να είμαστε σοβαροί και παράλληλα να κερδίσουμε και μερικά πράγματα από θέματα τακτικής, που θα τα χρειαστούμε και αργότερα στην πορεία μας.

ώρα και εμείς, με την ίδια λογική πρέπει να συνεχίσουμε, με δουλειά και σοβαρότητα. Θα πω για άλλη μία φορά ακόμα, όπως είχα πει και μετά το Eurocup, ότι είμαστε Ολυμπιακός, συνεπώς έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη σε οτιδήποτε κάνουμε στην προπόνηση αλλά και στο γήπεδο".