Ο Τζέιμς δεν ήθελε να "μοιράζεται" στον Παναθηναϊκό...

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο κανάλι της Αρμάνι στο Youtube και αποκάλυψε τον κύριο λόγο που τον ώθησε στην ιταλική ομάδα, μακριά από τον Παναθηναϊκό. Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αλλά... μοιρασιάς ως προς την ηγεσία.

Δεν μπορούσε να ηγηθεί στον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς, αυτό είπε μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Αρμάνι Μιλάνο στο Youtube.

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να συνεχίσει στην Ιταλία, κι τότε εκείνος αποκάλυψε πως στον "εξάστερο" ήταν... αναγκασμένος να μοιράζεται την ηγεσία, γεγονός που δεν τον έκανε το κεντρικό πρόσωπο, κάτι που πιστεύει πως δεν θα συμβεί στο νέο του ξεκίνημα.

"Ηθελα να βρεθώ σε μία ομάδα που θα είχα ευκαιρία να είμαι το κεντρικό σημείο, ο ηγέτης. Στον Παναθηναϊκό αυτό το "βάρος" το μοιραζόμουν με παίκτες όπως ο Καλάθης, ο Σίνγκλετον και ο Γκιστ.

Ήθελα να έχω την ευκαιρία να βγω μπροστά, να μιλάω περισσότερο και να είμαι ηγέτης, ώστε να δω πόσο μακριά μπορώ να οδηγήσω μία ομάδα..."

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.