Ο Τζέιμς δεν ήθελε να "μοιράζεται" στον Παναθηναϊκό...

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο κανάλι της Αρμάνι στο Youtube και αποκάλυψε τον κύριο λόγο που τον ώθησε στην ιταλική ομάδα, μακριά από τον Παναθηναϊκό. Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αλλά... μοιρασιάς ως προς την ηγεσία.

Δεν μπορούσε να ηγηθεί στον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς, αυτό είπε μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Αρμάνι Μιλάνο στο Youtube.

Ο Αμερικανός ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να συνεχίσει στην Ιταλία, κι τότε εκείνος αποκάλυψε πως στον "εξάστερο" ήταν... αναγκασμένος να μοιράζεται την ηγεσία, γεγονός που δεν τον έκανε το κεντρικό πρόσωπο, κάτι που πιστεύει πως δεν θα συμβεί στο νέο του ξεκίνημα.

"Ηθελα να βρεθώ σε μία ομάδα που θα είχα ευκαιρία να είμαι το κεντρικό σημείο, ο ηγέτης. Στον Παναθηναϊκό αυτό το "βάρος" το μοιραζόμουν με παίκτες όπως ο Καλάθης, ο Σίνγκλετον και ο Γκιστ.

Ήθελα να έχω την ευκαιρία να βγω μπροστά, να μιλάω περισσότερο και να είμαι ηγέτης, ώστε να δω πόσο μακριά μπορώ να οδηγήσω μία ομάδα..."

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.