Μπουρούσης: "Αν δεν είχα κίνητρο, θα πήγαινα σπίτι μου"

Η Μπασκόνια παρουσίασε και επίσημα τον Γιάννη Μπουρούση, με τον Έλληνα σέντερ να δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, στη συνέχεια ο Γιάννης Μπουρούσης παρουσιάστηκε και επίσημα από τη νέα του ομάδα, τη Μπασκόνια. Στις δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του, ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως νιώθει έτοιμος και ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, ενώ έχει μεγάλο κίνητρο να επιτύχει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνει η Λαμποράλ. Είναι τιμή για μένα να συνεχίζω στην Ευρωλίγκα και την ACB. Είχα και άλλες επιλογές, αλλά όταν ήρθε η πρόταση της Λαμποράλ πήρα την απόφασή μου.

Θέλω να παίξω και να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου προς όφελος της νεανικής ομάδας που διαθέτουμε. Αυτή η ομάδα πάντα παλεύει και παίζει με καρδιά. Προσωπικά, μπορώ να απειλήσω και από το low post και μετά από pick n' roll. Θα κάνω ο, τι μου ζητηθεί από τον προπονητή.

Εχω πολύ μεγάλο κίνητρο. Αν δεν είχα, θα πήγαινα σπίτι μου. Αν παίξουμε σκληρά και δώσουμε τα πάντα, θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο".

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.