Ψάχνει για προπονητή η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια δεν θα πορευτεί με τον Ίμπον Ναβάρο στον πάγκο της, αφού απόφαση της διοίκησης είναι να βγει στην αγορά και να βρει διαφορετική λύση.

Πρώτα θα βρει προπονητή η Μπασκόνια και μετά θα θέσει στο τραπέζι το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του ρόστερ.

Μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά της ACB, Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας από τη Χώρα των Βάσκων ενημέρωσε τον Ίμπον Ναβάρο ότι μεταξύ τους συνεργασία, με τον τρόπο που ίσχυε από τη στιγμή που έφυγε ο Ιταλός Μάρκο Κρέσπι, δεν θα συνεχιστεί. Επειδή πάντως εκτιμήθηκε η δουλειά του κόουτς στη διάρκεια της θητείας του, τού προτάθηκε να παραμείνει για ακόμη τρία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από διαφορετικό πόστο.

Ο Ναβάρο δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει και ζήτησε χρόνο έως ότου απαντήσει. Ίσως θέλει πρώτα να δει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του και ο άνθρωπος με τον οποίο θα χρειαστεί να συνεργαστεί την επόμενη σεζόν.

Σε πρώτη φάση το όνομα που γράφηκε πρώτο ήταν αυτό του Σάσα Ομπράντοβιτς της γερμανικής Άλμπα. Είναι μία πιθανή λύση, δεδομένου ότι η Μπασκόνια θέλει έναν προπονητή που να δουλεύει με χαμηλότερα από το συνηθισμένο μπάτζετ.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.