Το σφύριγμα που δεν πήρε ο Τέιλορ έκρινε τον τελικό στην Ισπανία

To "call" ή to "non call"; Οι διαιτητές του τελικού στο Copa del Rey αποφάσισαν το δεύτερο, με αποτέλεσμα ν' αφήσουν την Μπαρτσελόνα με την κούπα και τη Ρεάλ Μαδρίτης με το (δικαιολογημένο) παράπονο. Δείτε το video.

Αν χάσεις, χάσε με ψηλά το κεφάλι. Η Ρεάλ Μαδρίτης τα κατάφερε, αφού μετά το -15 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, έφτασε στον τελικό με την Μπαρτσελόνα στην τελευταία κατοχή, έχοντας την ευκαιρία για την ανατροπή - θρίαμβο.

Το σουτ όμως από τη γωνία χάθηκε (ερ μπολ μάλιστα), ο Τέιλορ που μπήκε στη φάση για το φόλοου της ισοφάρισης παρενοχλήθηκε από τον Κλαβέρ και ο χρόνος έληξε υπέρ της ομάδας του Πέσιτς, αφού το 92-90 δεν μεταβλήθηκε.

Στη Ρεάλ θα λένε για πολύ καιρό ακόμα γι' αυτήν τη φάση. Διότι φάουλ φαίνεται πως γίνεται. Το θέμα είναι τι σφυρίζουν οι διαιτητές. Η απόφαση ήταν "παίζουμε" και... καλά κούλουμα!

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!