Απίστευτη παραδοχή Λεμπρόν: "Είμαι... καμένος"

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μπορεί στα 33 προς 34 να παίζει όπως ένας εικοσάρης, όμως κόντρα στους Πέισερς, φαίνεται πως ο χρόνος τελικά τον... πρόλαβε. Η ατάκα περί "καψίματος" που πέταξε μετά το παιχνίδι σίγουρα... ανησύχησε τους φίλους των Καβαλίερς.

Cleveland Cavaliers' LeBron James remains in the game after sustaining a cut above his left eye on a drive to the basket during the first half of Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series against the Indiana Pacers, Friday, April 27, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
LeBron James AP IMAGES

Συνέβησαν πολλά στο παιχνίδι των Καβαλίερς με τους Πέισερς το βράδυ της Κυριακής. Η ομάδα του Κλίβελαντ πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα, όμως όχι μόνο το έχασε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά βρέθηκε να χάνει!

Ένας Λεμπρόν πάλευε μόνος για αρκετή ώρα και μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε στον πάγκο κάποια στιγμή να κουνάει το κεφάλι του από απογοήτευση. Το παιχνίδι άρχισε να γυρνάει όταν στο ματς μπήκε ο Τζορτζ Χιλ και στο τέλος... ξύπνησε ο Κέβιν Λοβ.

Κάποια στιγμή όμως στο τέλος της 3ης περιόδου ο Λεμπρόν Τζέιμς έφυγε ξαφνικά για τα αποδυτήρια προς έκπληξη όλων. Τελικά επέστρεψε και έπαιξε με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως είχε ενοχλήσεις.

Εκείνο που σχολιάστηκε περισσότερο από όλα όμως, ήταν οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Ο 33χρονος άσος δεν έκρυψε τόσο την κούραση του, όσο και το πόσο... περίεργη είναι αυτή η σεζόν.

" Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καμένος. Δεν σκέφτομαι καν το παιχνίδι με το Τορόντο. Αυτό από αύριο. Είμαι έτοιμος να πάω σπίτι μου. Μπορώ; Αισθάνομαι κουρασμένος, θέλω να πάω στο σπίτι μου", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Αυτή θα είναι μία διαφορετική χρονιά. Θα είναι μία πρόκληση η συνέχεια για εμάς, οπότε θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια".

Στη συνέχεια εξήγησε πως μέσα του σκεφτόταν πως δεν ήθελε να φύγει ηττημένος από το παιχνίδι και πως αν συνέβαινε αυτό, τουλάχιστον έπρεπε να είχε αφήσει όλο το είναι στο παρκέ. Κάτι που συνέβη άλλωστε με 45 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK