Από πατέρα σε γιο: η οικογενειοκρατία στο ΝΒΑ

Η "οικογενειοκρατία" στο ΝΒΑ ζει και βασιλεύει! Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που ο γιος πήρε τη σκυτάλη από τον πατέρα.

Αποδεχόμενοι τη νευτώνεια θεωρία, το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Πατεράδες που έκαναν, μεγαλύτερη ή μικρότερη, καριέρα στο ΝΒΑ βλέπουν πλέον τα "καμάρια" τους να βαδίζουν στα χνάρια που άφησαν πίσω τους. Οικογενειακή υπόθεση!

Αρκετοί εκ των γιων έχουν ήδη ξεπεράσει σε φήμη τους γονείς τους. Άλλοι χαράσσουν τη δική τους, ανεξάρτητη, πορεία. Υπάρχουν και εκείνοι που τώρα προσπαθούν να καθιερωθούν στο κορυφαίο επίπεδο, κουβαλώντας το δυσβάσταχτο βάρος του ονόματος που φέρουν στην πλάτη - και ίσως να μην πετύχουν ποτέ.

Οι συγκρίσεις αναπόφευκτες, οι μεταξύ τους ομοιότητες το ίδιο. Εμείς ξεχωρίσαμε 20 χαρακτηριστικές περιπτώσεις, εσείς μαντέψτε προτού δείτε το αποτέλεσμα. Πολλοί μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Μην ψάξετε τους Γουλτονς, ο Λουκ είναι πλέον προπονητής - το θέμα αφορά όσους έπαιζαν, τουλάχιστον μέχρι πέρυσι, στο πρωτάθλημα.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".