Aυτός ήταν ο Ντάνκαν: Μία ιστορία από αντίπαλό του που δείχνει πολλά

Ο Τιμ Ντάνκαν είχε κερδίσει το σεβασμό των πάντων στο ΝΒΑ-όχι άδικα όπως αποδεικνύεται. Διαβάστε μία χαρακτηριστική ιστορία.

Aυτός ήταν ο Ντάνκαν: Μία ιστορία από αντίπαλό του που δείχνει πολλά

Για το ποιος ήταν μέσα στα παρκέ ο Τιμ Ντάνκαν γράφτηκαν-και δικαίως- πολλά.

Αυτό όμως που ξεχώρισε ήταν μία προσωπική, μικρή αλλά τόσο σημαντική ιστορία του Εταν Τόμας. Ο πρώην παίκτης των Ουίζαρντς είχε την καλοσύνη να την μοιραστεί στα social media.

"Λοιπόν, παίζαμε με τους Σπερς και είχα την μπάλα χαμηλά. Επαιξα με πλάτη κόντρα στον Ντάνκαν και ήρθα κάπου στο μέσο της ρακέτας. Μου έριξε τάπα. Οπως πηγαίναμε στην άλλη πλευρά του παρκέ μου λέει: "ηταν καλή κίνηση αλλά έπρεπε να έρθεις πιο κοντά στο δικό μου κορμί για να πάρεις το φάουλ ή, τουλάχιστον, να αποφύγεις το κόψιμο".

Δεν ήξερα αν με κοροϊδεύει ή όχι. Τον κοίταξα συγχυσμένος και του είπα "εντάξει". Λίγο αργότερα ξαναπήρα την μπάλα στο ίδιο σημείο. Πήγα πράγματι πιο κοντά του και απέφυγα την τάπα. Αστόχησα όμως. Με κοίταξε και μου είπε "πολύ καλύτερα τώρα, συνέχισε έτσι". Ηταν ένας από τους πιο τίμιους παίκτες στο ΝΒΑ και ο καλύτερος παόυερ φόργουορντ στην ιστορία της Λίγκας. Σεβασμός!"

Κάθε άλλο σχόλιο για το ποιόν του ανδρός είναι μάλλον περιττό. Σε μερικές γραμμές ο Τόμας, ένας αντίπαλός του, τα είπε όλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK