Γιατί ο Ρέτζι Μίλερ χαρακτήρισε αστείο το All Star Game...

O Ρέτζι Μίλερ δεν ενθουσιάστηκε ακριβώς με το επίπεδο του θεάματος στο εφετινό All-Star Game. Mάλλον το αντίθετο συνέβη και ο πρώην σταρ το έβγαλε από μέσα του.

Δεν ξέρουμε ποια είναι η δική σας άποψη για το εφετινό all-star grame του ΝΒΑ, στον Ρέτζι Μίλερ πάντως δεν άρεσε καθόλου. Μα καθόλου όμως.

Ο άλλοτε σταρ των Πέισερς, ένας από τους χαρισματικούς σουτέρ που έδωσε το ΝΒΑ στο κοινό τα τελευταία 30 χρόνια, τα "έχωσε" κατά το κοινώς λεγόμενο σε τηλεοπτική εκπομπή τη Δευτέρα χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρές εκφράσεις.

Μία γεύση: "Το καταλαβαίνω ότι πρόκειται για παιχνίδι επίδειξης, ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει. Αλλά πρέπει να υπάρχει και ένας ανταγωνισμός, έστω για λίγο. Παίζουν, υποτίθεται, οι καλύτεροι του κόσμου.

Αυτό που είδαμε την Κυριακή ήταν ένα αστείο. Κάτι εντελώς κωμικό. Ακόμα και στην 4η περίοδο και ενώ το σκορ ήταν κοντά δεν είδαμε ανταγωνισσμόι. Κάπως έτσι γίνονται τα πράγματα τα τελευταία τρία χρόνια".

Με μία πιο προσεκτική ανάγνωση πάντως δεν είναι τελείως εκτός θέματος ο Μίλερ. Κάθε άλλο...

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.