Η εκδίκηση του Γκριν στον Λεμπρόν άργησε ένα χρόνο!

Τη στιγμή που ο Τζέιμς ξύριζε το κεφάλι του, οι Γουόριορς πανηγύριζαν την κατάκτηση του τίτλου μπροστά στους χιλιάδες πολίτες του Όκλαντ και ο Ντρέιμοντ Γκριν κορόιδευε τους Καβαλίερς!

Όταν... κατά τύχη πέρυσι ο Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξε, στην επιστροφή στο Κλίβελαντ, να φορέσει ένα t-shirt με τον Ultimate Warrior, τον ήρωα του αμερικάνικου κατς, θα έπρεπε να είναι έτοιμος για την απάντηση που θα λάβει.

Μεσολάβησε ένας χρόνος, αλλά ο Ντρέιμοντ Γκριν ανέλαβε να πάρει πίσω το αίμα των "πολεμιστών".Στην παρέλαση των πρωταθλητών που διοργανώθηκε την Πέμπτη στο Όκλαντ, ο μετρ του trash talking έδωσε την απάντησή του.

Κατά διαβολική σύμπτωση διάλεξε από τη συλλογη της ντουλάπας του ένα t-shirt που έγραφε Quikie (σ.σ σύντομη ερωτική πράξη) με το Q τονισμένο, το οποίο παρέπεμπε φυσικά στην έδρα των Καβαλίερς, την "Quicken Loans Arena" και συνδύαζε το πόσο γρήγορα κατέκτησαν οι Γουόριορς τον εφετινό τίτλο!

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!