Η πρώτη φορά του Λεμπρόν... στα 32 του!

Πιστεύατε ότι τα έχει κάνει όλα στα παρκέ του ΝΒΑ ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά από τόσα χρόνια; Κι όμως υπήρχε κάτι στο οποίο ήταν... παρθένος μέχρι το βράδυ της Τρίτης (28/11).

Η πρώτη φορά του Λεμπρόν... στα 32 του!

Μετά από 1082 αγώνες στη regular season του ΝΒΑ, ο Λεμπρόν Τζέιμς κατάφερε να αποβληθεί για πρώτη φορά! Μπορεί να έχει φτάσει τα 32 του χρόνια και όλοι να νομίζουν ότι έχει κάνει τα πάντα στα παρκέ, ωστόσο ο άσος των Καβαλίερς δεν είχε αποβληθεί ποτέ από διαιτητή μέχρι το βράδυ της Τρίτης (28/11).

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Λεμπρόν αποφάσισε να πάρει τη μπάλα και να διεισδύσει προς το καλάθι του Μαϊάμι. Εκεί όμως τον περίμενε ο Τζέιμς Τζόνσον ο οποίος και τον έσπρωξε, χαλώντας την ισορροπία του. Ο LeBron θεώρησε ότι του έγινε φάουλ. Οι διαιτητές διαφώνησαν. Ο Λεμπρόν αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και να κάνει κι άλλες ενδιαφέρουσες κινήσεις πηγαίνοντας προς το μέρος ενός εκ των τριών διαιτητών, του Κέιν Φιτζγκέραλντ. Μόνο που ο έμπειρος διαιτητής δεν είχε σκοπό να δεχθεί την διαφωνία του Λεμπρόν και τον απέβαλλε με διπλή τεχνική ποινή!

"Μου έκαναν φάουλ και έδειξα τον εκνευρισμό μου στον διαιτητή και με έστειλε στα αποδυτήρια. Μου έκαναν φάουλ από την αρχή της φάσης. Είπα ότι έχω να πω και συνέχισα, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μου δώσει δύο τεχνικές ποινές και με απέβαλλε" δήλωσε ο Λεμπρόν μετά τον αγώνα, με τον διαιτητή να υποστηρίζει από την πλευρά του πως "Ο Λεμπρόν έδωσε μία γροθιά στον αέρα με κατεύθυνση προς εμένα και μετά ήρθε κατά πάνω μου και ακολούθως χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις στο αυτί μου". Για την ιστορία, οι Καβαλίερς κέρδισαν τελικά με 108-97.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την φάση που οδήγησε στην πρώτη αποβολή στην καριέρα του Λεμπρόν από διαιτητή (Έχει αποβληθεί άλλες φορές με 6 φάουλ):

News 24/7

24MEDIA NETWORK