Κατάπιε τους Σέλτικς ο Γιάννης!

Ναι, οι Μπακς έβγαλαν το ένστικτο της επιβίωσης στην έδρα τους, έπαιξαν σπουδαία άμυνα, κρατώντας τους Σέλτικς κάτω από τους 90 πόντους και νίκησαν 97-86, κάνοντας το 3-3 και πλέον θα τα παίξουν όλα για όλα στην Βοστώνη. Εκπληκτικός Γιάννης με 31 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after a dunk during the first half of Game 6 of an NBA basketball first-round playoff series against the Boston Celtics Thursday, April 26, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
giannis AP IMAGES

Το παιχνίδι ήταν ο ορισμός του "Do or Die", αφού οι Σέλτικς με νίκη έκαναν το 4-2 και τελείωναν με την υπόθεση πρόκριση. Οι Μπακς όπως αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια και με έναν... σεληνιασμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο έκαναν το 3-3 και ελπίζουν πως θα είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι έγινε... θρίλερ, όταν οι Σέλτικς μείωσαν προσωρινά τέσσερις πόντους, όμως "Greek Freak" και Κρις Μίντλετον (κάνει φοβερή σειρά) πήραν από το χεράκι την ομάδα και την οδήγησαν στο τελικό 97-86.

Για τον Γιάννη τι άλλο να πούμε; 31 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 φάουλ και κανένα λάθος! Τους... κατάπιε δηλαδή και όταν χρειάστηκε έβγαλε σπουδαίες άμυνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK