Ο Αντετοκούνμπο έγινε... τοίχος για τον Γουόλ και έκανε ένα γήπεδο να σηκωθεί όρθιο!

Έμεινε πολύ κάτω από τα στάνταρ του. Μα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καταφέρνει ακόμη και σε μια βραδιά που δεν κυλάει όπως θα ήθελε να τραβάει τα βλέμματα, να ξεσηκώνει. Ο Τζον Γουόλ πήρε το... μάθημά του.

Ο Αντετοκούνμπο έγινε... τοίχος για τον Γουόλ και έκανε ένα γήπεδο να σηκωθεί όρθιο!

Η ήττα είναι ήττα. Οι Μπακς δεν έπαιξαν καλά στο παιχνίδι με τους Γουίζαρντς, έχασαν 99-88 στο Μιλγουόκι και έπεσαν στο 50% (8-8).

Πλήρωσαν αφενός την έλλειψη επιλογών από τον πάγκο (ούτε καν ο Τζέισον Κιντ ήταν εκεί, αφού έγινε πατέρας και είχε άδεια) αφετέρου το -για κλάματα- 4/22 έξω από τη γραμμή του τριπόντου (36/79 εντός πεδιάς).

Ακόμη κι έτσι πάντως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρωταγωνιστής. Όχι γιατί είχε 23 πόντους (8/21 σουτ, 0/3 τρίποντα, 7/9 βολές), 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, μένοντας κάτω από τα δικά του νούμερα - έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη. Αλλά γιατί η κορυφαία φάση του ματς είχε τη δική του υπογραφή. Μια φάση άρτια δομημένη από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Ο Τζον Γουόλ όφειλε να ξέρει προτού τολμήσει να πάρει το διάδρομο και να σηκωθεί για να καρφώσει. Διότι έπεσε σε... τοίχο κανονικό. Wall ήταν ο Giannis, ο οποίος έκοψε με τρόπο εντυπωσιακό, ξεχύθηκε στον αιφνιδιασμό και πήρε την τελευταία πάσα για να τελειώσει αρχοντικά την επίθεση.

"Greak Freak" όνομα και πράμα...

ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ (ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ)

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ GIANNIS

News 24/7

24MEDIA NETWORK