Ο Αντετοκούνμπο δεν ήξερε ποιος είναι ο Τζέισον Κιντ!

Με φανερή ειλικρίνεια, αλλά και δείγμα του πόσο αληθινός χαρακτήρας είναι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε σε συνέντευξη του, πως δεν γνώριζε πόσο σημαντικός παίκτης υπήρξε ο προπονητής του στους Bucks, Τζέισον Κιντ. Το γεγονός αυτό του έκανε... καλό και υπάρχει εξήγηση.

Ο Έλληνας άσος των Bucks παραχώρησε συνέντευξη στο Sports Illustrated που θα βγει ολόκληρη την άλλη εβδομάδα. Ένα μέρος της διέρρευσε και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο Giannis αποκάλυψε τα συναισθήματα του όταν έφαγε... πάγκο για πρώτη φορά.

Η απάντηση του είναι απολαυστική και διδακτική παράλληλα, αφού η περιέργεια και ο θυμός τον έκαναν να... μάθει.

"Όταν για πρώτη φορά ο Κιντ με έβαλε στον πάγκο, ήμουν σε κατάσταση: "Για να δούμε τι έχει κάνει αυτός ο τύπος στην καριέρα του τέλος πάντων" και άρχισα να κοιτάζω στο κινητό το βιογραφικό του.

Τότε πρόσεξα Rookie of the Year, NBA championship, USA Olympic gold medal, second in assists, fifth in made threes μπλα, μπλα, μπλα. Τότε είπαν στον εαυτό μου: "Χριστέ μου! Πως θα του την πω; Καλύτερα να το βουλώσω", δήλωσε ο Giannis.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...