Ο Καρμέλο παγκίτης; Ο ίδιος ακόμα γελάει...

Η ατάκα-απάντηση και γέλιο του Άντονι είναι ό,τι πιο αυθόρμητο έχει συμβεί ποτέ σε συνέντευξη...

"Ρούκι" στην Οκλαχόμα Σίτι, αλλά όχι και τόσο... ψάρακλας, βρε παιδιά! Στα 33 του είναι πλέον και με μια 14χρονη παρουσία στο ΝΒΑ που κουβαλά στις πλάτες του.

Ο... hoodie Καρμέλο Άντονι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κατέβει στο "4" ή να έρχεται από τον πάγκο στα ματς των Θάντερ μετά την απόφασή του ν' αλλάξει περιβάλλον, και η αντίδρασή του ήταν αφοπλιστική ειλικρινής.

Όταν κατάλαβε πού ακριβώς το πήγαινε ο δημοσιογράφος και τι ήθελε να αλιεύσει, η αντίδραση του Άντονι υπήρξε μεγαλειώδης. "Ποιος, εγώ;" αναρωτήθηκε δια μικροφώνου και έπεσε κάτω από τα γέλια μην μπορώντας να σταματήσει για τα επόμενα δευτερόλεπτα.

Η σκηνή-στιγμή είναι απολαυστική και θα σου φτιάξει σίγουρα τη μέρα. Δοκίμασε πατώντας play στο video..

AP Photo/Sue Ogrocki

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.