Ο Λεμπρόν βγάζει το λεπτό όσα ένας θνητός το χρόνο

Το ESPN αποκάλυψε την τετραετή "μπάζα" που θα κάνει ο Λεμπρόν βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και ο "βασιλιάς" του ΝΒΑ (που ήδη δεν ξέρει τι έχει) θα αυξάνει την περιουσία του κατά χιλιάδες δολάρια κάθε λεπτό δράσης (PHOTO).

Λεμπρόν Τζέιμς είσαι... "Βασιλιάς" είσαι...

Αλίμονο, να υπογράφεις ό,τι κι ότι συμβόλαια στη ζωή σου. Αν το contract δεν είναι από "χρυσό" δεν ταιριάζει στον κορυφαίο της εποχής μας.

Το ESPN, λοιπόν, αποκάλυψε πόσα χρήματα θα λάβει τα επόμενα 4 χρόνια ο Λεμπρόν από τη θητεία του στους Λέικερς, σπάζοντας τα ποσά ανά δευτερόλεπτο, λεπτά, μία περίοδο, ένα παιχνίδι, μία σεζόν.

Ο "King", σύμφωνα πάντα με τους Αμερικανούς, για κάθε δευτερόλεπτο δουλειάς θα γίνεται πλουσιότερος κατά 162 δολάρια, για κάθε λεπτό στην τράπεζα θα μπαίνουν 9.700 δολάρια! Να συνεχίσουμε;

Έχουμε και λέμε: Για κάθε περίοδο το ποσό φτάνει στα 117.000 δολάρια και για κάθε αγώνα τα 467.000 δολάρια. Κλείνοντας τη σεζόν ο Λεμπρόν θα έχει στην τράπεζα 38,8 εκατ. δολάρια και στην τετραετία 153,3 εκατ. δολάρια.

Σε καλή μεριά κορυφαίε!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.